MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

185/65 R 25 Vredestein Quatrac 5 86 T négyévszakos

28.400- Ft
C
C
68 dB

Terhelés index (LI) : 86 - 530 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Vredestein Quatrac5 négyévszakos autógumi

Részletes gumi ismertető

Vredestein Quatrac5 négyévszakos autógumi

Gyártó bemutatása: Vredestein

A VREDESTEIN hollandiai vállalat 1908 -tól mindenféle gumi termék (cipősarok , teniszlabda) gyártásával kezdte működését.1934-ben elkezdték a kerékpárgumi gyártást.1947- től gyárt autógimabroncsokat .A globalizáció hatására az 1970-es évektől a Vredestein márkanevet egyre inkább csak a személygépkocsik, mezőgazdasági, ipari és kétkerekű járművek gumiabroncsainál használták. Ezekben az években az olajválság hatására számos vállalati fúzió történt a gumiabroncsgyártásban. 1976-ban a holland állam átvette a Vredestein részvényeinek 49%-át, két százalékot pedig a Alapítvány a Vredestein továbbműködtetéséért szerzett meg. Bár a fennmaradó 49% eredetileg a B.F. Goodrich tulajdonában maradt, később az alapítvány jelképes összegért ezt is átvette.

Az 1990-es évek elején három holland befektető megvásárolta a vállalatot az államtól.

E fejleményeket követően az 1990-es évek végén egyedi együttműködést alakítottak ki Giorgetto Giugiaro olasz tervezővel.

A Vredestein számára ez az együttműködés a márkakezelés teljesen új lépését jelentette, hiszen kiváló minőségű gumiabroncsait immár egy olasz mestertervező aláírása fémjelezte.

2009-ben az indiai Apollo Tyres Ltd. megvásárolta a Vredesteint, és a vállalat neve Apollo Vredestein BV lett. A gyártás túlnyomó része továbbra is Enschedében folyik, és az utóbbi évek nagy befektetéseivel tovább növelték a gyártókapacitást Hollandiában.

Top