Kosár - Kiürít

215/65 R 15 C Rotalla RF19 110 T

24.050- Ft
C
C
71 dB

Terhelés index (LI) : 110 - 1060 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Rotalla RF19 nyárigumi

Részletes gumi ismertető

Rotalla RF19 nyárigumi

Gyártó bemutatása: Rotalla

 Rotalla gumiabroncsok különböző típusait más-más cégek gyártják, értékesítésük és exportjuk azonban egy vállalat kezében van. A Rotalla gyárak Kína legmodernebb és legfejlettebb gyárai közé tartoznak.

A manapság már világmárkának számító Rotalla autógumikat 1986 óta gyártják, tehát több, mint 30 éves tapasztalat áll a vállalatok mögött. Ehhez a sikerhez leginkább a kiemelkedően jó ár-érték arány segítette hozzá a Rotallát. Kedvező áraikat a – szinte – teljesen automatizált gyáraiknak köszönhetően tudják kínálni. Ők maguk is azt vallják, hogy kitűzött céljuk a kiváló gumiabroncsok gyártása, elérhető, alacsonyabb áron.

Mi sem mutatja jobban a világszintű elismertséget, mint az, hogy a márkát már Nyugat-Európában és Észak-Amerikában is előszeretettel használják. Széles termékválasztékuk szinte minden járműhöz találunk téli-, illetve nyárigumikat is – a személyautóktól kezdve, a luxusautókon át, egészen a teherautókig.

Technológiai újításaikat a piac vezérelte lehetőségekben látják, így teljesen megbízható, magas minőségű gumijaik közül választhatunk.  Ezt az iparágban is legjobban elismert garanciákkal biztosítják is.

Top