Kosár - Kiürít

175/65 R 14 Nokian LINE 82 T nyári

14.105- Ft
készleten : 2 db
C
B
70 dB

Terhelés index (LI) : 82 - 475 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Nokian Line nyári gumi jó tapadást és vezetési élményt nyújt vizes úttesten is. Ez a nagy teljesítményű autókra tervezett autógumi , precíz és kompromisszumok nélküli vezetési élményt biztosít.

Részletes gumi ismertető

Nokian Line nyári gumi jó tapadást és vezetési élményt nyújt vizes úttesten is.
Ez a nagy teljesítményű autókra tervezett autógumi , precíz és kompromisszumok nélküli vezetési élményt biztosít.
Az új gumikeveréknek, a futófelület mintázatnak és a fejlesztéseknek köszönhetően ennek az új abroncsnak kivételesen alacsony a gördülési ellenállása .Nokian Intelligens szilika keverék Kitűnő nedves tapadás, kisebb kopás. A molekula lánc új generációs funkcionális gumikeverék kombinációja és szilika részecskék, amik egy extrém erős és rugalmas egyveleget alkotnak.

Gyártó bemutatása: Nokian

A Nokian 1898-ban alapított Finnautógumi gyártó vállalat. Személygépkocsi gumiabroncs gyártásával 1932 óta foglalkoznak. A Nokian 2003 óta Bridgestone csoport tagja.

A finn Nokian téligumit nem véletlenül tartják a téli gumik egyik koronázatlan királyának, az északi elhelyezkedésükből kifolyólag ugyanis a Nokian  már a kezdetektől fogva autentikus körülmények között tudja tesztelni legújabb téligumijait , illetve technológiai újdonságait. Nem véletlen tehát, hogy a cég élen jár a téli gumikkal kapcsolatos legnagyobb újdonságok tekintetébe

NOKIAN Tyres az egyetlen gumiabroncs gyártó a világon, amelynek középpontjában olyan termékek és szolgáltatások kialakítása van, amelyek megkönnyítik a biztonságos közlekedést északi körülmények között. A cég innovatív személyautó, teherautó és a nehézgép gumiabroncs fejlesztése terén. A Nokian Tyres termékei fejlesztésénél cél a fenntartható biztonság és a környezetbarátság a termék életciklusa során. Prémium kategóriájú gumiabroncs téli gumi és nyári gumi kategóriában is. A Nokian Tyres az elmúlt évek alatt, hatalmas tapasztalatot halmozott fel az extrém körülmények között üzemelő gumiabroncsok fejlesztésében és gyártásában

 

Top