Kosár - Kiürít
Conti LEGO ajándék

Vásároljon és szereltessen 4 db. nyári vagy négyévszakos személy - kisteher gumiabroncsot , értékes Lego ajándékért regisztrálhat.

Minden vásárló, aki  2021.március15 és junius30. . között egy garnitúra (4 db) Continental nyári vagy négyévszakos személygépjármű ,kisteherautó  abroncsot vásárol, és fel is szerelteti az értékes LEGO® ajándékokat kap ajándékba.

 Az ajándékért a http://www.continental-promotion.com weboldalon kell regisztrálni, ahová a számla másolatát is fel kell tölteni.

A regisztráció után folyamatosan, futárszolgálattal kerülnek kiküldésre a kiválasztott LEGO ajándékok.

 

MICHELIN GARANCIA PLUSZ

155/80 R 13 Nankang NA-1 79 T nyári

9.725- Ft
Készleten
E
B
72 dB

Terhelés index (LI) : 79 - 437 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Nankang NA-1 nyári autógumi

Részletes gumi ismertető

Nankang NA-1 nyári autógumi

Gyártó bemutatása: Nankang

A Nankang gumigyár Tajvan legjelentősebb autógumikat gyártó vállalata 1959 óta dolgozik azon, hogy az utakon minél biztonságosabban közlekedhessünk . Megbízható gumiabroncsaikat a világ minden táján elismerik és több díjjal is jutalmazták már a Nankang szakembereinek a munkáját.

A vállalat két gyártó üzemmel működött egészen 2003-ig, amikor a gyártó kapacitásuk egy kínai gyárral bővült. A Nankang jelenleg Taiwan egyik legsikeresebb export vállalata. A márka minősége elismert, már 1994-ben megkapták az ISO - 9001 minősítést, illetve az amerikai Ford Motor Company Q1-es tanúsítványát. Az ezredforduló után indult meg igazából a Nankang sikertörténete.

Top