MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

315/35 R 20 Michelin PILOT SPORT 4 110Y nyári

146.350- Ft
C
A
73 dB

Terhelés index (LI) : 110 - 1060 kg

Sebesség index (SI) : Y - 300 km/h

Michelin Pilot Sport 4 Biztonságos úttartás nedves és száraz út felületen az új futófelületnek köszönhetően , a széles és mély hosszanti mintázati csatornák kiválóan vezetik el a vizet.

Részletes gumi ismertető

Bemutatkozott a Michelin új nyári sport abroncsa , a Pilot Sport 4, amely elsősorban a sportos vezetők számára lett kialakítva .  A 17, 18 és 19 colos méretben készülő autógumigumi sajtóközleményében ilyen markáns gondolatok vannak, a speciális, azonnal reagáló futófelülete az útfelülethez alkalmazkodik: a vázszerkezet, a mintázat és az alapanyagok közötti mechanikai-dinamikai kölcsönhatások alapos ismerete és ügyes kihasználása révén a tapadás az úthozt mindig ideális.

Gyártó bemutatása: Michelin

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen .Ma a világ eggik legnagyobb autógumi gyártója . A Michelin prémium gumiabroncs termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán 2005-től gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Top