MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

175/65 R 14 Michelin ENERGY SAVER+ 82T nyári

32.150- Ft
C
B
68 dB

Terhelés index (LI) : 82 - 475 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Michelin Energy Saver+ nyári autógumi,gumiabroncs 2012-es fejlesztésű gazdaságos és környezetbarát nyári gumi, a városi autók ,egyterűek gumiabroncsa. 2013 ADAC nyári gumi teszt tesztgyőztes gumiabroncsa.

Részletes gumi ismertető

MICHELIM Energy Saver+ a legújabb energiatakarékos nyárigumi.

2013.-as ADAC teszten első helyen végzett 185/60R15  - ös autógumi méretben.

2012 július 1.-ével a Michelin elkezdte forgalmazni az alacsony fogyasztású gumiabroncsainak, az úgynevezett „zöld gumiabroncsoknak” legújabb  generációját az Energy Saver+ -t.
A MICHELIN Energy Saver+ abroncsban használt új generációs szilika lehetővé teszi a korom gyakorlatilag teljes mennyiségének kiváltását. Az üzemanyag-takarékosság tekintetében a MICHELIN Energy Saver+ pénzt spórol meg Önnek és a környezetet is jobban kíméli.Szabadalmazott szilika gumiabroncs keverékünk a lehető legkisebbre csökkenti a gördülési ellenállást, hogy mérsékelje az üzemanyag-fogyasztást .

Biztonság :
Ez a gumiabroncsokkal szembeni első számú elvárás, a fogyasztók legfőbb szempontja. A gumiabroncsnak minden körülmény között optimális irányíthatóságot kell biztosítania.
A Michelin számára a biztonság és megbízhatóság mindig kiemelt fontosságú volt,a fékút akár három méterrel rövidebb az előző generációs gumiabroncsokhoz képest száraz és nedves útviszonyok közt is.
Élettartam:
Ez a biztonságot követő második számú elvárás a gumiabronccsal szemben. Európában a fogyasztók körében a gumiabroncsokkal szembeni elégedettség első számú tényezője továbbra is a gyors kopás (a megkérdezettek 72%-a adta ezt a választ.A Michelin Energy Saverral+ egy nyárral hosszabb ideig autózhat biztonságban.
Üzemanyag-fogyasztás :
Ez a gumiabronccsal szembeni harmadik számú elvárás.
Kiemelkedően hosszú kilométerben mért élettartam mellett a GNRX technológia garantálja a kedvező gördülési ellenállást , ezáltal az üzemanyag megtakarítást ami 100 km.-en 0.5. litert is meghaladva,ez a gumi élettartama
alatt igen jelentős mennyiség.

A Michelin Energy Saver+ forgalmazója : www.autogumiker.com  Autógumi kis- és nagykereskedés Balassagyarmaton.

Gyártó bemutatása: Michelin

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen .Ma a világ eggik legnagyobb autógumi gyártója . A Michelin prémium gumiabroncs termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán 2005-től gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Top