MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

235/50 R 19 Michelin CROSSCLIMATE 103W négyévszakos

C
B
70 dB

Terhelés index (LI) : 103 - 875 kg

Sebesség index (SI) : W - 270 km/h

Négyévszakos gumi, autógumi, Személyautó gumi. Michelin CrossClimate+ Michelin négyévszakos gumi. A Michelin továbbfejlesztett négyévszakos gumija.

Ajándék : 10,000 -30,000 FT vásárlási utalvány 4db gumi vásárlása és regisztrálása esetén

Részletes gumi ismertető

A MICHELIN CrossClimate eredeti újdonság: bármilyen időjárási körülményhez könnyen alkalmazkodik. Ez az egyetlen olyan gumiabroncs, amely magában foglalja a nyári és a téli abroncsok legjobb tulajdonságait:Three Peak Mountain Snow Flake (3PMSF, „három hegycsúcs hópehely”) tanúsítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egész évben használható, még azokban az országokban is, ahol speciális téli felszereltséget írnak elő.

Gyártó bemutatása: Michelin

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen .Ma a világ eggik legnagyobb autógumi gyártója . A Michelin prémium gumiabroncs termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán 2005-től gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Top