MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

175/60 R 14 Michelin CROSSCLIMATE+ 83H négyévszakos

34.000- Ft
E
C
68 dB

Terhelés index (LI) : 83 - 487 kg

Sebesség index (SI) : H - 210 km/h

Michelin CrossClimate+ négyévszakos gumi, megkapta a 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake (3PMSF, „három hegycsúcs hópehely”) tanúsítást , ami azt jelenti, hogy egész évben használhatók, még azokban az országokban is, ahol a helyi közlekedési szabályzatban speciális téli gumit írnak elő.

Ajándék : 10,000 -30,000 FT vásárlási utalvány 4db gumi vásárlása és regisztrálása esetén

Részletes gumi ismertető

Négyévszakos gumi, autógumi, Személyautó gumi. Michelin CrossClimate+ Michelin négyévszakos gumi. A Michelin továbbfejlesztett négyévszakos gumija.Hosszantartó teljesítményt biztosít kombinálva a legjobb téli gumi és nyári gumi tulajdonságokat. A téli gumiknak megfelelő tapadást tud biztosítani téli körülmények között, ugyanakkor a meleg nyári időszakban a nyári gumiktól elvárható biztonságos vezetést teszi lehetővé. A gumiabroncs mindemellett rendelkezik a hagyományosnak mondható Michelin abroncsjellemzőkkel: hosszú élettartamú, energiatakarékos és kényelmes utazást biztosít.

Gyártó bemutatása: Michelin

A Michelin 1889-ban alapított francia prémium  autógumi gyártó, a világ több mint 170 oszágában van jelen .Ma a világ eggik legnagyobb autógumi gyártója . A Michelin prémium gumiabroncs termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítmény. Napjaink jármûvein minden ötödik abroncs MICHELIN  mely jól példázza a gumiabroncs  márka presztízsét. A világ 19 osszágában 69 autógumi gyárat üzemeltet . Magyarországon a Taurus Gumigyár megvásárlása után Nyiregyházán 2005-től gyárt nagysebességő kissorozatban készülő MICHELIN nyári és téli autógumikat, Vácon Európai logisztikai központot üzemeltet . Éves szinten a MICHELIN Csoport 197 millió abroncsot gyárt, valamint 20 millió utazási kiadványt (térképet, utikönyvet) készít. A Michelin autógumigyár számos más márkát is gyárt , pl.: BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Taurus,Riken , Tigar .

Top