Kosár - Kiürít

195/65 R 15 Kormoran SNOWPRO 91 H téli

14.140- Ft
rendelésre
E
E
69 dB

Terhelés index (LI) : 91 - 615 kg

Sebesség index (SI) : H - 210 km/h

Kormoran SNOWPRO B2 forgásirányos téli autógumi ,gumiabroncs A kis és alsó közép-kategóriás autók gumiabroncsa. A határozott éles blokk-kontúroknak köszönhetően jól irányítható téli útviszonyok közt is.

Részletes gumi ismertető

Kormoran SNOWPRO forgásirányos téli autógumi,gumiabroncs.
A Snowpro a kis és alsó közép-kategóriás autók téligumija. A határozott éles blokk-kontúroknak köszönhetően jól irányítható mintázat téli utakon is.. A széles csatornáknak köszönhetően az abroncs aquaplaning elleni védelme is megfelelő. A termék gyártásakor elsődleges szempont volt az ár/érték arány, ennek javítása érdekében jelentősen növelték a gumikeverék keménységét, így a termék kopásállósága még a prémium ár-kategóriában is megállná a helyét, továbbá a kisebb rugalmasság okán kisebb az energia veszteség is, így üzemanyagot is spórol. Csökkentett a gumi gördülés zaj szintjén, hogy az élesnek tűnő blokk-végeket lekerekítették , így az sokkal kisebb zajjal tud érkezni- és elválni az útfelülettől, illetve ez növeli a rezgéscsillapítás mértékét is.

Forgalmazó: www.autogumiker.com Autógumi webáruház téligumi és nyárigumi kereskedésBalassagyarmaton

Gyártó bemutatása: Kormoran

 A Kormoran Lengyelországi gumigyártó  vállalat több mint 30 éve van a piacon és komoly sikereket könyvelhetnek el maguknak. Termékeik minőségére garancia, hogy a cég a Michelin csoport tagja. Ennek következtében lehetősége volt/van az anyavállalat komoly szakértelmét, magas tudását, tapasztalatait felhasználni, és ebből számottevően profitálni, hiszen ezek ismeretében képesek olcsó áron kínálni magas minőségű, tökéletesen megbízható gumiabroncsokat, a vásárlók részére.  

Top