MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

195/60 R 15 Kormoran SNOWPRO 88 T téli

F
E
69 dB

Terhelés index (LI) : 88 - 560 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Kormoran SNOWPRO B2 forgásirányos téli autógumi ,gumiabroncs A kis és alsó közép-kategóriás autók gumiabroncsa. A határozott éles blokk-kontúroknak köszönhetően jól irányítható téli útviszonyok közt is.

Részletes gumi ismertető

Kormoran SNOWPRO forgásirányos téli autógumi,gumiabroncs.
A Snowpro a kis és alsó közép-kategóriás autók téligumija. A határozott éles blokk-kontúroknak köszönhetően jól irányítható mintázat téli utakon is.. A széles csatornáknak köszönhetően az abroncs aquaplaning elleni védelme is megfelelő. A termék gyártásakor elsődleges szempont volt az ár/érték arány, ennek javítása érdekében jelentősen növelték a gumikeverék keménységét, így a termék kopásállósága még a prémium ár-kategóriában is megállná a helyét, továbbá a kisebb rugalmasság okán kisebb az energia veszteség is, így üzemanyagot is spórol. Csökkentett a gumi gördülés zaj szintjén, hogy az élesnek tűnő blokk-végeket lekerekítették , így az sokkal kisebb zajjal tud érkezni- és elválni az útfelülettől, illetve ez növeli a rezgéscsillapítás mértékét is.

Forgalmazó: www.autogumiker.com Autógumi webáruház téligumi és nyárigumi kereskedésBalassagyarmaton

Gyártó bemutatása: Kormoran

 A Kormoran Lengyelországi gumigyártó  vállalat több 1967-tól  van jelen az autógumi piacon és komoly sikereket könyvelhet el magának :   Termékeik minőségére garancia, hogy a cég a Michelin csoport tagja 1995-óta előtte Stomil márkanéven gyártott gumiabroncsokat . Ennek következtében lehetősége volt/van az anyavállalat komoly szakértelmét, magas tudását, tapasztalatait felhasználni, és ebből számottevően profitálni, hiszen ezek ismeretében képesek olcsó áron kínálni magas minőségű, tökéletesen megbízható gumiabroncsokat, a vásárlók részére. 

 Michelin stratégiája érdekes: meglevő stratégiai autógumi márkái (MICHELIN , KLEBER , BF-GOODRICH )mellett, az olcsó budgett autógumi kategóriában ugyanazt a terméket a különböző alpiacokon eltérő márkanévvel árulja. Ezek korábban felvásárolt kisebb cégek ( Sebring, Taurus, Kormoran, Tigar és Riken ) márkanevei, amik egy-egy térségben ismerősen csengenek – lásd a valamikori magyar gumiipari büszkeség nevének, a Taurusnak az újra bevezetését. A márkanév-alapú marketinghez végülis csak az oldalfalra a feliratot sütő gépeket kell átprogramozni. A Sebring, Taurus, Kormoran, Tigar és Riken néven gyártott abroncsok amúgy teljesen egyformák, és arra a feltevésre építenek, hogy mondjuk pl. egy magyar vásárló előbb fog megbízni egy Taurus márkanevű termékben .

Top