Kosár - Kiürít

155/65 R 14 Kleber KRISALP HP2 75 T téli

13.900- Ft
rendelésre

Terhelés index (LI) : 75 - 387 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Kleber KRISALP HP2 téli gumi kis- és középkategóriás személyautókhoz, M+S jelöléssel. Kötött forgásirány, sűrű lamellázottság, nagy számú kapaszkodóél segíti a gumi autógumi megfelelő tapadását és kiváló manőverezhetőségét téli útviszonyok esetén is.

Részletes gumi ismertető

Kleber KRISALP HP2 téli gumi kis- és középkategóriás személyautókhoz, M+S jelöléssel. Kötött forgásirány, sűrű lamellázottság, nagy számú kapaszkodóél segíti a gumi autógumi megfelelő tapadását és kiváló manőverezhetőségét téli útviszonyok esetén is. Alacsony zajszint nagy sebesség mellett ,jó tapadás havas úton .

A több mint száz éves múltra visszatekintő Kleber autógumigyár  termékei mindig is a megbízhatóságot és a biztonságot képviselték. Hogy a gyártó állítása mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a világ vezető gumiabroncs gyártó cégének , a Michelin-nek a  közép kategóriás terméke.  Az abroncs régóta letette névjegyét a közép kategóriában, így azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik ebben a szegmensben keresnek egy megbízható gumiabroncsot jó ér/érték aránnyal .

Gyártó bemutatása: Kleber

Top