Kosár - Kiürít

195/50 R 15 Kleber DYNAXER HP3 82 V nyári

19.300- Ft
rendelésre
A
A
30 dB

Terhelés index (LI) : 82 - 475 kg

Sebesség index (SI) : V - 240 km/h

Kleber Dynaxer HP3 nyári gumi . Középkategóriás autók gumiabroncsa. Kiváló ár/érték aránnyal .

Részletes gumi ismertető

 Kleber Dynaxer HP 3, a Kleber kiváló ár/érték aránnyal rendelkező nyári gumija. A Kleber Dynaxer HP3 autógumi tervezése során az egyik fontos  szempont a kényelem és megbízhatóság  volt vizes és száraz úton . Hosszanti és oldalirányú mintázati árkok kiváló úttartást biztosítanak a nyári gumiabroncsnak nedves úttesten, még az autópályán  nagy sebesség mellett is. Ellipszis alakú talajlenyomatának és két széles középső minta árkának  köszönhetően csökken a vízre való felúszás veszélye ennél a nyári guminál.

A több mint száz éves múltra visszatekintő Kleber autógumigyár  termékei mindig is a megbízhatóságot és a biztonságot képviselték. Hogy a gyártó állítása mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a világ vezető gumiabroncs gyártó cégének , a Michelin-nek a  közép kategóriás terméke.  Az abroncs régóta letette névjegyét a közép kategóriában, így azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik ebben a szegmensben keresnek egy megbízható gumiabroncsot jó ér/érték aránnyal .

Kleber Dynaxer HP3 forgalmazója: Autógumi és nyári gumi webáruház Balassagyarmat

Gyártó bemutatása: Kleber

A Kleber eredetileg a BF Goodrich 1910-ben, Franciaországban alapított vállalata, mai elnevezését 1968 óta viseli .

1968-tól a Michelin autógumigyátó csopothoz tartozik .

A KLEBER 100 év óta a megbízhatóság, biztonság és közelség hármas szabályára építi jó hírnevét. Ez a három döntő fontosságú előny segítette abban, hogy az Európa-szerte ismert márkából a piac egyik vezetőjévé lépjen elő, valamint hogy a legnagyobb gépjármű konstruktőrök partnerévé váljon. Ez a követelmény érvényes teljes termékskálájára. A KLEBER minden gépjármű típusra gyárt abroncsokat és az autóvezetők számára biztonságot és nyugalmat garantál

Top