MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

175/70 R 14 Hankook W462 84T téli

24.150- Ft
D
B
71 dB

Terhelés index (LI) : 84 - 500 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

A Hankook Winter i*cept RS3 W462 téligumit kis- és közepes méretű járművekhez, és hideg téli körülmények között történő vezetésre tervezték, vagyis a hangsúly a megbízható tapadáson van havon, nedves és száraz útburkolaton.

Ajándék : PointS Kátyúgarancia 1 éven át

Részletes gumi ismertető

A Winter i * cept RS3 W462 "fordított V-alakú mintát" kapott, vagyis az átlós hornyok nem egyben helyezkednek el, mint gyakran, hanem két irányban. A Hankook szerint ez a kialakítás növeli a hosszirányú tapadást havas felületen, és a havas fékezési teljesítmény 4%-kal javult az előző generációs abroncsokhoz képest. Ezenkívül a 3D lamellák elnyomják a blokk deformációját, valamint növelik a tapadást és a fékezési hatékonyságot. A vállterületeken a nagy átlós csatornák kiszélesednek, hogy felgyorsítsák a vízelvezetést és csökkentsék a vízen siklás kockázatát, míg a W-alakú vízelvezető rendszert az esős időben történő biztonság növelésére tervezték. A gumikeverékhez szilícium-dioxidot adtak, hogy növeljék a tapadást nedves úton, és a fékezés ilyen körülmények között 10%-kal javult az RS2-höz képest. Ezenkívül a keveréket úgy módosították, hogy alacsony hőmérsékleten is megőrizze rugalmasságát és stabil tapadását. A sorozatban a W462 téli abroncsok váltják fel a Winter i*Cept RS2 (W452) abroncsokat , amelyeket független tesztelők többször is dicsértek kiváló havas és nedves teljesítményükért és jó ár-érték arányukért. A 2021-es újdonság jobb teljesítményével úgy tűnik, hogy a prémium gumiabroncsoknak nehéz dolguk lesz a következő összehasonlító teszteken. A nagy szilárdságú peremhuzal és a nagy terhelésű szilícium-dioxid-keverék fokozott nedvességi teljesítményt biztosít. A természetes adalékok rugalmasságot biztosítanak a guminak széles hőmérsékleti tartományban. A tömör acél fedőréteg növeli a futófelület merevségét és megőrzi a közvetlen stabilitást. A recézett téli lamellák javítják a fékteljesítményt télen. A speciális 3D téli lamella növeli a vezetési stabilitást a blokk mozgásának minimalizálásával. Fordított V-alakú félhorony, amelynek optimalizált alakja javítja az oldalirányú tapadást erős hóban kanyarodáskor. Az optimalizált blokkmerevség és a jeges tapadású barázdák biztonságosabb vezetési élményt nyújtanak jeges utakon. Az Aqua slush peremhorony optimalizált oldalirányú tapadást biztosít, és hatékonyan szállítja a vizet középről oldalra. A továbbfejlesztett keveréknek köszönhetően a futásteljesítmény javult. A gumiabroncs a hagyományos vegyületekhez képest egyenletesen stabil molekula-diszperzióval van megerősítve. A Microedge és a 3D téli lamella javítja a havas kezelhetőséget és a fékhatást.

Gyártó bemutatása: Hankook

A HANKOOK  dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyárává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt.A Hankook Tire vállalat, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában, az egyik vezető radiál gumiabroncs-gyártó világszinten.

A cég évente több, mint 104 millió gumiabroncsot gyárt személygépkocsik és haszonjárművek, valamint a motorsport számára.A Hankook Tire folyamatosan fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és öt kutatás-fejlesztési központot, valamint 8 nagy gyártóüzemet tart fenn szerte a világon.

Top