Kosár - Kiürít
Conti LEGO ajándék

Vásároljon és szereltessen 4 db. nyári vagy négyévszakos személy - kisteher gumiabroncsot , értékes Lego ajándékért regisztrálhat.

Minden vásárló, aki  2021.március15 és junius30. . között egy garnitúra (4 db) Continental nyári vagy négyévszakos személygépjármű ,kisteherautó  abroncsot vásárol, és fel is szerelteti az értékes LEGO® ajándékokat kap ajándékba.

 Az ajándékért a http://www.continental-promotion.com weboldalon kell regisztrálni, ahová a számla másolatát is fel kell tölteni.

A regisztráció után folyamatosan, futárszolgálattal kerülnek kiküldésre a kiválasztott LEGO ajándékok.

 

MICHELIN GARANCIA PLUSZ

155/70 R 13 Hankook W442 75 T téli

14.400- Ft
készleten : 2 db
E
E
71 dB

Terhelés index (LI) : 75 - 387 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Hankook w442 forgásirányos , lamellás téli autógumi kis- és középkategóriás autók részére.

Ajándék : PointS Kátyúgarancia 1 éven át

Részletes gumi ismertető

Hankook W442 téligumi egy sportos forgásirányos mintázattal rendelkező téli autógumi ,
kis-és középkategóriás személyautók részére a Hankook magyarországi gumigyárában negyvennél is több gumiméretben készülő, az autógumi teszteken jól szereplő téligumi.


A Hankook W442 téli gumiabroncs, a korábbi W440-es téli gumi utódja, ami korábban kiváló eredményeket ért el az ADAC téli teszteken, és és nagy népszerűségnek örvendett a vásárlók körében. A W442 a W440-es téli gumihoz hasonlóan forgásirányos mintázattal rendelkezik, viszont megszűnt a középső vízelvezető árok, ami helyett egy erős lamellázott kapaszkodó  blokk került a gumira, ami tovább javította a téli gumi hóban és jégen való kapaszkodó tulajdonságait.

A Hankook W442 téli gumi tulajdonságai:

    jobb kapaszkodó képesség
    jobb tapadás az elődhöz képest jégen , havon
    nagyobb élettartam , hosszabb ideig tud autózni vele
    alacsony gördülési ellenállás, ami fogyasztás csökkenéssel jár.
    kiváló vonóerő havas úton is
Számos autógyár: (pl.: AUDI , FORD , OPEL ,RENAULT , KIA...) részesíti előnyben autóinál gyári elsőszerelésként a Hankook autógumigyár kiválló termékeit.
Jöhet bármilyen zord, jeges havas út a Hankook W442 téli gumi kiválóan fog teljesíteni,biztonságban autózhat.

Forgalmazó:  www.autogumiker.com autógumi kis és nagykereskedelmi weboldal,

Gyártó bemutatása: Hankook

A HANKOOK  dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyárává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt.A Hankook Tire vállalat, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában, az egyik vezető radiál gumiabroncs-gyártó világszinten.

A cég évente több, mint 104 millió gumiabroncsot gyárt személygépkocsik és haszonjárművek, valamint a motorsport számára.A Hankook Tire folyamatosan fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és öt kutatás-fejlesztési központot, valamint 8 nagy gyártóüzemet tart fenn szerte a világon.

Top