MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

145/70 R 13 Hankook K715 71T nyári

21.300- Ft
D
D
69 dB

Terhelés index (LI) : 71 - 345 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Hankook K715 Optimo nyári autógumi kis-és középkategóriás autókhoz.Négy hosszanti csatorna kialakításának köszönhetően kiváló egyenes futást és vízelvezetést eredményez.

Ajándék : PointS Kátyúgarancia 1 éven át

Részletes gumi ismertető

Hankook K715 Optimo nyári autógumi kis- és középkategóriás autókhoz.Négy hosszanti csatorna kialakításának köszönhetően kiváló egyenes futást és vízelvezetést eredményez.
A számítógépes szimulációval kialakított optimális mintázat, fokozott irányíthatóságot és vezetési kényelemet biztosít. A négy optimalizált mintaárok  kiemelkedő vízelvezetést biztosít. A szilika keverék javítja a nedves útfelületen a fékteljesítményt , biztonságban autózhat esőben is.

Forgalmazó : www.autogumiker.com  Autógumi kis- és nagykereskedés Balassagyarmat

Gyártó bemutatása: Hankook

A HANKOOK  dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyárává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt.A Hankook Tire vállalat, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában, az egyik vezető radiál gumiabroncs-gyártó világszinten.

A cég évente több, mint 104 millió gumiabroncsot gyárt személygépkocsik és haszonjárművek, valamint a motorsport számára.A Hankook Tire folyamatosan fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és öt kutatás-fejlesztési központot, valamint 8 nagy gyártóüzemet tart fenn szerte a világon.

Top