MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

215/60 R 16 Hankook K435 95H nyári

C
B
71 dB

Terhelés index (LI) : 95 - 690 kg

Sebesség index (SI) : H - 210 km/h

Hankoo K435 Kinergy Eco 2 nyári autógumi . Optimális gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncs kis és középkategóriás autók számára .

Ajándék : PointS Kátyúgarancia 1 éven át

Részletes gumi ismertető

Hankoo K435 Kinergy Eco 2 nyári autógumi . Optimális gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncs kis és középkategóriás autók számára . A már többször nagyon jó teszteredményeket elért korábbi Hankook autógumi típusok következetes továbbfejlesztésével növelni lehetett a futásteljesítményt a zajszint csökkentése mellett, anélkül, hogy ez a megbízható nedves és száraz teljesítmény rovására ment volna.Az új keverékek javítják a fékezési teljesítményt nedves úton valamint a kopásteljesítményt az autógumi egyéb kedvező jellemzőinek feláldozása nélkül.A három csatornás mintaárkok optimális szélessége és elhelyezése kiváló teljesítményt biztosít nedves úton való vezetéshez. A széles külső mintaárkok maximális vízkiszorítást nyújtanak, ami javítja a vonóerő átvitelt nedves úton

Gyártó bemutatása: Hankook

A HANKOOK  dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyárává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt.A Hankook Tire vállalat, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában, az egyik vezető radiál gumiabroncs-gyártó világszinten.

A cég évente több, mint 104 millió gumiabroncsot gyárt személygépkocsik és haszonjárművek, valamint a motorsport számára.A Hankook Tire folyamatosan fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és öt kutatás-fejlesztési központot, valamint 8 nagy gyártóüzemet tart fenn szerte a világon.

Top