Kosár - Kiürít
Conti LEGO ajándék

Vásároljon és szereltessen 4 db. nyári vagy négyévszakos személy - kisteher gumiabroncsot , értékes Lego ajándékért regisztrálhat.

Minden vásárló, aki  2021.március15 és junius30. . között egy garnitúra (4 db) Continental nyári vagy négyévszakos személygépjármű ,kisteherautó  abroncsot vásárol, és fel is szerelteti az értékes LEGO® ajándékokat kap ajándékba.

 Az ajándékért a http://www.continental-promotion.com weboldalon kell regisztrálni, ahová a számla másolatát is fel kell tölteni.

A regisztráció után folyamatosan, futárszolgálattal kerülnek kiküldésre a kiválasztott LEGO ajándékok.

 

MICHELIN GARANCIA PLUSZ

165/70 R 13 Hankook K435 Kinergy Eco2 83T nyári

13.300- Ft
rendelésre
B
B
71 dB

Terhelés index (LI) : 83 - 487 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Hankoo K435 Kinergy Eco2 nyári autógumi . Optimális gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncs kis és középkategóriás autók számára

Ajándék : PointS Kátyúgarancia 1 éven át

Részletes gumi ismertető

Hankoo K435 Kinergy Eco2 nyári autógumi . Optimális gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncs kis és középkategóriás autók számára . A már többször nagyon jó teszteredményeket elért korábbi Hankook autógumi típusok következetes továbbfejlesztésével növelni lehetett a futásteljesítményt a zajszint csökkentése mellett, anélkül, hogy ez a megbízható nedves és száraz teljesítmény rovására ment volna.Az új keverékek javítják a fékezési teljesítményt nedves úton valamint a kopásteljesítményt az autógumi egyéb kedvező jellemzőinek feláldozása nélkül.A három csatornás mintaárkok optimális szélessége és elhelyezése kiváló teljesítményt biztosít nedves úton való vezetéshez. A széles külső mintaárkok maximális vízkiszorítást nyújtanak, ami javítja a vonóerő átvitelt nedves úton .

Gyártó bemutatása: Hankook

A HANKOOK  dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyárává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt.A Hankook Tire vállalat, melyet 1941-ben alapítottak Dél-Koreában, az egyik vezető radiál gumiabroncs-gyártó világszinten.

A cég évente több, mint 104 millió gumiabroncsot gyárt személygépkocsik és haszonjárművek, valamint a motorsport számára.A Hankook Tire folyamatosan fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és öt kutatás-fejlesztési központot, valamint 8 nagy gyártóüzemet tart fenn szerte a világon.

Top