2020.08.14. és 2020.08.24. között szabadság miatt zárva vagyunk. A megrendelések 2020.08.24 után kerülnek feldolgozásra. Megértésüket köszönjük.
Kosár - Kiürít

125/80 R 13 Continental EcoContact 65 M nyári

17.600- Ft
rendelésre
E
E
70 dB

Terhelés index (LI) : 65 - 290 kg

Sebesség index (SI) : M - 130 km/h

Ajándék :

Gyártó bemutatása: Continental

A Continental németországi autógumi gyártó  csoport a világ egyik legnagyobb autó-alkatrész gyártással foglalkozó vállalata.A Continentalt 1871-ben alapították. Közel másfél évszázada gyárt autógumikat . A Continental abroncsok a prémium kategórián belül is az egyik legmagasabb minőséget és teljesítményt érik el. A folyamatos innovációnak köszönhetően autógumijaik  a legmodernebb összetevőkből a legkorszerűbb technológiákkal készülnek, és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. a Continental egyike a világ öt legnagyobb autóipari beszállítóinak, Európában pedig őt illeti az előkelő második hely.

A vállalat mai napig az abroncsairól a legismertebb. Olyan újítások fűződnek a Continental nevéhez, mint az első mintázattal rendelkező gumiabroncs gyártása, vagy a kordszálas abroncsok készítése, vagy atömlő nélküli abroncsok szabadalma. Kezében van több hazánkban népszerű márkájú gumik gyártása, mint a Barum, Matador vagy az Uniroyal, vagy a Semperit.

Top