MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS TISZTELT ÜGYFELEINK! 2024.07.26-tól 2024.08.12-IG SZABADSÁG MIATT MŰHELYÜNK ZÁRVA TART. EZ IDŐ ALATT A WEBSHOP MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA, TELJESÍTÉSE IS SZÜNETEL. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
Kosár - Kiürít

155/70 R 13 Barum QUARTARIS 5 75T négyévszakos

18.350- Ft
F
C
71 dB

Terhelés index (LI) : 75 - 387 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Barum Quartaris5: négyévszakos autógumi . Az évszakok változnak. A biztonság állandó.

Részletes gumi ismertető

Barum Quartaris5: négyévszakos autógumi . Az évszakok változnak. A biztonság állandó .Jó fékezési teljesítmény havon. Téli körülményekhez optimalizálva, a mintázat biztonságos vezetést és rövid féktávolságot biztosít a hóval fedett utakon. Pontos kezelhetőség száraz útviszonyok között. Az abroncs stabilitása meggyőző. Ez pontosabb járműirányítást és rövid féktávolságot eredményez száraz utakon.

Gyártó bemutatása: Barum

A Barum autógumi gyár megfelelő ár/érték aránnyal gyárt magas futásteljesítményű és kiváló vezetési tulajdonságokkal rendelkező téli és nyári gumiabroncsokat .A Barum autógumi márka a jó gumiabroncsok jó áron stratégiát képviseli saját piaci szegmensébe.  A gyár abroncsai a legszélesebb felhasználó kör számára lettek optimalizálva és szinte minden autóhoz kínálnak olcsó és biztonságos gumiabroncsot téli és nyári használatra egyaránt.Hazánkban régóta nagy népszerűségnek örvend, az egyik legismertebb márka az alacsonyabb árfekvésű kategóriában.

Barum autógumi márka története :

1948-ban három autógumi gyártó egyesülésével Megszületett a Barum márkanév , amely a Bata , Rubena és Mitas kezdőbetűiből jött létre a csehországi kisvárosban Zlínbenült

1966-ban új Barum autógumigyár épült Otrokovicében, 1972-ben kezdte meg a gumi gyártást .

1992.-ben a Continental konszern töbségi tulajdont szerzett az Otrokovicei gumigyárban , illetve megszerezte a Barum márkanevet.

 

Top