MŰSZAKI VIZSGA IDŐPONT FOGLALÁS:
Kosár - Kiürít

165/80 R 13 Barum Polaris 3 83T téli

22.200- Ft
F
C
71 dB

Terhelés index (LI) : 83 - 487 kg

Sebesség index (SI) : T - 190 km/h

Barum Polaris3 téli autógumi,gumiabroncs.Ideális téli gumi a gazdaságos üzemeltetést szem előtt tartó vezetők számára.

Részletes gumi ismertető

Barum Polaris3 - téligumi a Continental csoport tagja
A Barum Polaris3 téli autógumi az ADAC 2011-es téli gumi tesztjén ajánlott minősítést elért téli autógumi , jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik havas útfelületen. Ideális abroncs a gazdaságos üzemeltetést szem előtt tartó vezetők számára, hiszen a lassú kopás magas futásteljesítménnyel párosul, és az alacsony gördülési ellenállás alacsony fogyasztást eredményez. A mintaárkokban kialakított hófogók havas úton kiváló erőátvitelt biztosítanak gyorsításkor és fékezéskor egyaránt.

A Barum  Polaris3 téli gumi főbb jellemzői:

    Alacsony gördülési ellenállás, kisebb fogyasztás.
    Több kapaszkodóél a vállblokkon.
    Hófogók a hosszanti mintázati árkokban.
    Könnyű elindulás és fékezés havas úton.
    Lassú kopás és nagy futásteljesítmény.

A Barum Polaris3 téli autógumi forgalmazója : www.autogumiker.com  autógumi webáruház ,téli gumi és nyári gumi kereskedés.

Gyártó bemutatása: Barum

A Barum autógumi gyár megfelelő ár/érték aránnyal gyárt magas futásteljesítményű és kiváló vezetési tulajdonságokkal rendelkező téli és nyári gumiabroncsokat .A Barum autógumi márka a jó gumiabroncsok jó áron stratégiát képviseli saját piaci szegmensébe.  A gyár abroncsai a legszélesebb felhasználó kör számára lettek optimalizálva és szinte minden autóhoz kínálnak olcsó és biztonságos gumiabroncsot téli és nyári használatra egyaránt.Hazánkban régóta nagy népszerűségnek örvend, az egyik legismertebb márka az alacsonyabb árfekvésű kategóriában.

Barum autógumi márka története :

1948-ban három autógumi gyártó egyesülésével Megszületett a Barum márkanév , amely a Bata , Rubena és Mitas kezdőbetűiből jött létre a csehországi kisvárosban Zlínbenült

1966-ban új Barum autógumigyár épült Otrokovicében, 1972-ben kezdte meg a gumi gyártást .

1992.-ben a Continental konszern töbségi tulajdont szerzett az Otrokovicei gumigyárban , illetve megszerezte a Barum márkanevet.

 

Top